Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 3336g803kcal60.4g73.4g10g76.7g
Parsakaali brokkoli 2002g702kcal92.5g39g6g50g
Juusto, keskiarvo 667g2335kcal167g1.7g184.8g0g
Maito,kevyt (valio) 100g2002g921kcal64.1g96.1g30g0g
Vehnäjauho puolikarkea 133g458kcal13.6g93.4g1.6g4.7g
Voi 60% rasvaa 280g1527kcal2.5g1.4g170.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16840g13489kcal800.2g610g806.6g262.8g
Valittu annoskoko8420g6744kcal400.1g305g403.3g131.4g
Annoskoko puolitettuna4210g3372kcal200.1g152.5g201.7g65.7g
Arvot/100g100g80kcal4.8g3.6g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145378