Perukan piimäjuusto

Kiehauta maito.

Lisää piimä muna seos ja kiehauta.

Anna seisoa hetki ja kerää hera sideharsolla vuorattuun siivilään tai juustomuottiin samalla suolaten.

Jäähdytä painon alla.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Yorker

Timo69 sanoi...

Hera on maidosta erottuva neste, joka siis jää jäljelle kun juustoa valmistetaan. \r\nJotta energiamäärä jotenkin olisi oikeansuuntainen, pitäisi punnita, paljonko heraa jäi yli. Mutta hera sisältää proteiinia, laktoosia ja vähän rasvaa, eli se ei riittäis

tiistai 09.07.2013 klo 17:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 6000g3796kcal180g288g210g0g
Piimä AB Acidophilus Valio2000g1060kcal64g90g50g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 20g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)400g504kcal44g1.2g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16840g10719kcal576g758.4g592g0g
Valittu annoskoko8420g5360kcal288g379.2g296g0g
Annoskoko puolitettuna4210g2680kcal144g189.6g148g0g
Arvot/100g100g64kcal3.4g4.5g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203226