Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 4997g1918kcal50g344.8g10g124.9g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )150g1349kcal0g0g149.9g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g5g11kcal0.5g1.9g0.2g0g
Hunaja225g753kcal2.2g184.4g0g0g
Saksanpähkinä 350g2379kcal51.4g11.5g228.1g55.6g
Vuohenjuusto President1499g3868kcal284.8g7.5g299.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1179g318kcal15.3g56.6g2.4g20g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16840g21194kcal808.4g1213.4g1380.8g401g
Valittu annoskoko8420g10597kcal404.2g606.7g690.4g200.5g
Annoskoko puolitettuna4210g5299kcal202.1g303.4g345.2g100.3g
Arvot/100g100g126kcal4.8g7.2g8.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84701