Hiivaton jauhelihapizza

Sekoita pizzapohjan aineet keskenään, eli vesi, vehnäjauho+leivinjauhe, suola ja rypsiöljy.

Paista jauheliha, sipuli, herkkusienet ja mausta oman maun mukaan.

Muotoile pizza pohja uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä ketsuppi pizzapohjan päälle.

Levitä taisesti jauheliha, sipulit ja herkkusienet pizzapohjalle.

Purista valkosipulin kynnet ja ripottele pizzan päälle ja lisää oregano.

Lopuksi ripottele tasaisesti pizzan päälle juusto.

Paista pizza uunin keskitasolla 220 asteessa ja n.15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 190g651kcal19.3g132.7g2.3g6.6g
Vesi117g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g29g263kcal0g0g29.2g0g
Leivinjauhe 5.8g10kcal0.3g2.2g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihapihvi, naudanpaisti, paistettu ilman rasvaa 233g331kcal53.4g0g12.9g0g
Sipuli, paistettu 29g30kcal0.4g1.4g2.4g0.5g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 58g10kcal1.2g0.1g0.2g1.4g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g117g420kcal32.7g2.2g30.3g0g
Oregano, kuivattu 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix58g29kcal0.9g5.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1687g3498kcal217.4g290.6g155.4g17.6g
Valittu annoskoko844g1749kcal108.7g145.3g77.7g8.8g
Annoskoko puolitettuna422g875kcal54.4g72.7g38.9g4.4g
Arvot/100g100g207kcal12.9g17.2g9.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235921