Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g210g124kcal12.6g8.8g4.2g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras35g93kcal3g17.9g0.3g4.7g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g466g648kcal88.5g0g32.6g0g
Sipuli (kuorittu)52g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.8g0.1g0.4g
Kananmuna kuoreton 51g73kcal6.4g0.2g5.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl12g105kcal0g0g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1687g2152kcal225.2g64.4g108.6g12g
Valittu annoskoko844g1076kcal112.6g32.2g54.3g6g
Annoskoko puolitettuna422g538kcal56.3g16.1g27.2g3g
Arvot/100g100g128kcal13.3g3.8g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366111