Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g73g21kcal0.4g4.4g0.1g1.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl34g304kcal0g0g33.8g0g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha450g747kcal85.5g0g45g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow225g788kcal18g175.5g1.4g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1688g3751kcal209.4g365.8g160.8g13.4g
Valittu annoskoko844g1876kcal104.7g182.9g80.4g6.7g
Annoskoko puolitettuna422g938kcal52.4g91.5g40.2g3.4g
Arvot/100g100g222kcal12.4g21.7g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54728