Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%3203g5445kcal640.6g0g320.3g0g
Oliiviöljy 112g991kcal0g0g112.1g0g
Voi 112g813kcal1.3g0.4g91.1g0g
Sipuli 440g133kcal5.5g21.1g0.9g7.5g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Paprika punainen 681g199kcal6.4g30.6g2.7g12.9g
Tomaattimurska 3203g942kcal17.9g169.8g6.4g60.9g
Tomaattisose tomaattipyree 240g183kcal10.8g31g0.5g2.4g
Soijakastike 288g174kcal14.9g27.4g0.2g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g40g45kcal0.3g9.2g0g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16864g18063kcal1407.6g609.4g1070g178.2g
Valittu annoskoko8432g9031kcal703.8g304.7g535g89.1g
Annoskoko puolitettuna4216g4516kcal351.9g152.4g267.5g44.6g
Arvot/100g100g107kcal8.3g3.6g6.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364883