Nakkipata

Paloittele nakit yksitellen 3-5samankokoiseen osaan.

Voit halutessasi käyttää myös prinssinakkeja.

Sulata voi wok- tai paistinpannussa ja lisää joukkoon nakit.

Ruskista nakit ja lisää sen jälkeen joukkoon wokkikasvikset.

Jatka paistamista kunnes wokkikasvikset ovat sulaneet.

Lisää sitten joukkoon tuoremehu, ruokakerma, sinappi ja basilika.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia, kunnes wokkikasvikset ovat kypsiä.

Nakkipadan kanssa voit tarjota keitettyjä perunoita tai muusia.

Vinkki: Nakkien tilalla voi käyttää broilerin- tai possunsuikaleita.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g43g314kcal0.4g0.4g34.4g0g
Nakki, keskiarvo 1718g4007kcal195.8g19.9g353.9g0.2g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g4294g1288kcal64.4g193.2g17.2g107.4g
Omenatäysmehu (Rainbow), annos 200g1145g515kcal2.3g126g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g1145g1832kcal24g43.5g171.8g1.1g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g86g187kcal5.3g21.3g8.9g0g
Basilika, kuivattu 8.6g22kcal1.2g1.8g0.3g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16880g16330kcal586.8g812.2g1173g224.4g
Valittu annoskoko8440g8165kcal293.4g406.1g586.5g112.2g
Annoskoko puolitettuna4220g4083kcal146.7g203.1g293.3g56.1g
Arvot/100g100g97kcal3.5g4.8g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190966