Kuorrutettu lihamureke

Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta373g1006kcal27.9g182.6g18.6g18.6g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g216g800kcal30.1g156.8g5.4g8.9g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%1331g798kcal42.6g94.5g26.6g0g
Kananmuna kuoreton 366g522kcal45.7g1.1g37.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3327g5522kcal632.1g0g332.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1497g304kcal9g56.9g4.5g21g
Basilika, tuore665g266kcal20.6g33.3g5.3g25.9g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g665g2262kcal166.3g0g179.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16880g22962kcal1948.6g1050.4g1220.4g148.8g
Valittu annoskoko8440g11481kcal974.3g525.2g610.2g74.4g
Annoskoko puolitettuna4220g5741kcal487.2g262.6g305.1g37.2g
Arvot/100g100g136kcal11.5g6.2g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87159