Kermainen texmex jauhelihakeitto

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää jauheliha.

Mausta jauheliha paprikajauheella, chilillä ja jauhelihamausteella tms.

Lisää kasvikset.

Pyörittele jonkin aikaa, että kasvikset sulavat.

Lisää kerma.

Anna kiehahtaa.

Notkista vedellä halutun paksuiseksi.

Lisää koskenlaskija ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes koskenlaskija on sulanut.

Kannattaa maistella välillä, ettei tule liian tulista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g400g1120kcal76g0g88g0g
Kuohukerma,valio,2dl1600g5440kcal32g48g560g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste1600g400kcal14.4g76.8g4.8g46.4g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Sipuli (kuorittu)1600g432kcal20.8g76.8g3.2g27.2g
Jauheliha, sika-nauta 3200g7086kcal560g0g544g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16896g29060kcal1414g418.8g2400.6g149.2g
Valittu annoskoko8448g14530kcal707g209.4g1200.3g74.6g
Annoskoko puolitettuna4224g7265kcal353.5g104.7g600.2g37.3g
Arvot/100g100g172kcal8.4g2.5g14.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117530