Kessun kuivalihatangot

Leikkaa läskitön liha syiden suuntaisesti sormen paksuisiksi suikaleiksi.

Marinoi esim.

chilikastike-öljy-seoksessa yön yli kulhossa jääkaapissa.

Pyyhi lihat paperilla, ja aseta sähköuuniin ritilälle.

Ritilän alle kannattaa asettaa uunipelti leivinpaperin kanssa, koska kuivatuksen aikana lihasta valuu nesteitä.

Jätä kuitenkin ilmatilaa.

Uuni 50 asteeseen ja suuluuku raolleen.

Kiertoilma päälle, ja sitten vaan odottelet muutaman tunnin.

Halutessaan tankoja voi lisäsuolata pyyhkimällä ne lopuksi suolaliuoksella ja antamalla kuivua lisää.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 7611g9333kcal1609.7g0g315.8g0g
Chilikastike original, Felix381g335kcal6.5g57.1g0.4g0g
Suola, annos 3g76g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g381g3349kcal0g0g380.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16896g26034kcal3232.4g114.2g1393.4g0g
Valittu annoskoko8448g13017kcal1616.2g57.1g696.7g0g
Annoskoko puolitettuna4224g6508kcal808.1g28.6g348.4g0g
Arvot/100g100g154kcal19.1g0.7g8.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170419