Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 960g3166kcal96.9g557.2g33.6g110.4g
Vehnäjauho puolikarkea 2880g9882kcal293.5g2016g34.6g100.8g
Vesi4000g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g88g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 96g390kcal0g95.9g0g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 400g3537kcal0g0g400g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16896g33949kcal780.8g5338.2g936.4g422.4g
Valittu annoskoko8448g16975kcal390.4g2669.1g468.2g211.2g
Annoskoko puolitettuna4224g8487kcal195.2g1334.6g234.1g105.6g
Arvot/100g100g201kcal4.6g31.6g5.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098