Jauhelihapihvi

Laita ainekset sekaisin ja mausta maun mukaan mm. valkosipulilla, jauhelihamausteella, paprika-mausteella jne...

Jaa taikina 9 osaan ja tee pihveiksi.

Pihvit ovat paistuttuaan n. 35 g painoisia.

Uunissa 225 astetta n.20 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 5728g12683kcal1002.3g0g973.7g0g
Kananmuna kuoreton 788g1123kcal98.4g2.4g80.7g0g
Tuorejuusto, Ruohosipuli kevyt, Pirkka644g1160kcal32.2g43.2g96.7g19.3g
Sipuli (kuorittu)1289g348kcal16.8g61.9g2.6g21.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16896g30628kcal2299.4g215g2307.4g82.4g
Valittu annoskoko8448g15314kcal1149.7g107.5g1153.7g41.2g
Annoskoko puolitettuna4224g7657kcal574.9g53.8g576.9g20.6g
Arvot/100g100g181kcal13.6g1.3g13.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189333