Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 389g3437kcal0g0g388.7g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 288g201kcal3.6g32.5g3.6g11.2g
Mustapippuri 94g263kcal10.3g36g3.1g24.9g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 7677g9868kcal1593.1g0g383.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16896g27538kcal3214g137g1558.6g72.2g
Valittu annoskoko8448g13769kcal1607g68.5g779.3g36.1g
Annoskoko puolitettuna4224g6885kcal803.5g34.3g389.7g18.1g
Arvot/100g100g163kcal19g0.8g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197200