Vehnärieska pannulla

Sekoita suola ja jauhot kulhossa, lisää vesi, tarkista sopiva leivottava koostumus.

Anna kohota 0.5-2h.

Jaa taikina 4 osaan, kaulitse soikeaksi rieskaksi.

Kuumenna pannu, paista rieskoja ilman rasvaa molemmilta puolilta, kunnes leivissä on kauniita ruskeita tai mustia "täpliä".

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 4734g16243kcal482.4g3313.7g56.8g165.7g
Vesi, vesijohtovesi 3641g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g73g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16896g32485kcal964.8g6627.4g113.6g331.4g
Valittu annoskoko8448g16243kcal482.4g3313.7g56.8g165.7g
Annoskoko puolitettuna4224g8121kcal241.2g1656.9g28.4g82.9g
Arvot/100g100g192kcal5.7g39.2g0.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295127