CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 1463g4797kcal154.5g888g32.2g144.8g
Kauralese 144g517kcal25.9g65.5g11.1g25.1g
Leivinjauhe 53g94kcal2.8g20.1g0g0.3g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 798g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 287g2540kcal0g0g287.3g0g
Arla Apetina Feta 3%1064g1170kcal191.5g21.3g31.9g0g
Paprika vihreä 532g113kcal5g13.3g1.6g10.1g
Paprika keltainen 798g240kcal7.5g40.7g1.6g16g
Tomaattimurska 1064g313kcal6g56.4g2.1g20.2g
Pinaatti 266g36kcal4.3g1.1g0.8g3.5g
Valkosipuli 64g69kcal5g10.4g0.4g1.3g
Chili paprika punainen133g53kcal2.7g12g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Tomaatti 798g182kcal4.5g27.5g2.4g11.2g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 798g1833kcal179.5g0g119.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16896g24001kcal1182.6g2328g982.8g470.4g
Valittu annoskoko8448g12000kcal591.3g1164g491.4g235.2g
Annoskoko puolitettuna4224g6000kcal295.7g582g245.7g117.6g
Arvot/100g100g142kcal7g13.8g5.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334327