Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g250g225kcal3.8g15g16.3g5g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g250g113kcal3.8g18.8g2.5g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g188g216kcal30g3.6g9.4g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g157g172kcal36g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1690g1452kcal147.2g74.8g62g10g
Valittu annoskoko845g726kcal73.6g37.4g31g5g
Annoskoko puolitettuna423g363kcal36.8g18.7g15.5g2.5g
Arvot/100g100g86kcal8.7g4.4g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136961