Kylmäsavulohikastike pastalle

Paista kylmäsavulohiviipaleita pannulla molemmin puoli niin että muuttuvat vaaleanpunaisiksi, mutta eivät murene.

Nosta syrjään.

Laita pannulle öljyä ja kullota purjo.

Lisää paistetut lohet takaisin pannulle purjon kanssa ja lisää kerma sekä vesi.

Sekoita ja lämmitä miedolla lämmöllä.

Mausta lopuksi sitruunapippurilla ja halutessasi tuoreella tillillä.

Tarjoa pastan esim.

tagliatellan tai tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g1400g2702kcal266g1.4g182g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g3080g1694kcal95.5g197.1g61.6g0g
Purjosipuli 1867g427kcal33.8g44.8g3.7g39.2g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g93g159kcal7.5g29.9g0.7g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g149g1344kcal0g0g149.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1867g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16912g12652kcal805.6g546.4g794.6g78.4g
Valittu annoskoko8456g6326kcal402.8g273.2g397.3g39.2g
Annoskoko puolitettuna4228g3163kcal201.4g136.6g198.7g19.6g
Arvot/100g100g75kcal4.8g3.2g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113333