Kanakaalilaatikko

Leikkaa kaali suikaleiksi ja hienonna sipuli.

pane riisit kiehumaan lihaliemeen suurehkoon kattilaan.

Lisää joukkoon hienonnettu kaali ja sipuli.

Hauduta hiljalleen n.15 min välillä sekoittaen.

paista kana ja sekoita se muiden aineiden joukkoon ja hauduta vielä hetki.

mausta seos ja kaada se voideltuun vuokaan.

kypsennä 175-asteisessa uunissa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2256 grammaa

Epica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)150g195kcal27g3.3g9.2g0.2g
Keräkaali, 100g375g90kcal4.5g12.8g0.8g7.9g
Puuroriisi (Myllynparas), annos 85g32g109kcal2.1g25.5g0.2g0.7g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 41g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Siirappi 23g68kcal0g16.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1692g949kcal68.2g120.6g20.8g19g
Valittu annoskoko846g475kcal34.1g60.3g10.4g9.5g
Annoskoko puolitettuna423g237kcal17.1g30.2g5.2g4.8g
Arvot/100g100g56kcal4g7.1g1.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147201