Broileria pekoninyytiss

Ota rintafileet ajoissa huoneenlämpöön.

Hiero niihin currytahnaa joka puolelle, tai kiehauta currymaustetta voissa ja käytä sitä.

Levitä pekonisuikaleet uunivuokaan, ja laita fileet niiden päälle.

Ripottele fileiden päälle homejuustoa.

Käännä pekonisuialeiden päät fileiden päälle.

Uuni 180 astettan. 45 min. Tarjoile esim.

höyrytettyjen parsakaalipalojenja ruusukaalien kanssa valkosipulivoisulan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 564g604kcal130.3g0g8.5g0g
Currytahna punainen45g117kcal0.9g4.1g10.8g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]192g647kcal23g0g71g0g
Aurajuusto45g153kcal9g0g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1692g3044kcal326.4g8.2g206.8g0g
Valittu annoskoko846g1522kcal163.2g4.1g103.4g0g
Annoskoko puolitettuna423g761kcal81.6g2.1g51.7g0g
Arvot/100g100g180kcal19.3g0.5g12.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153996