Kesäkurpitsapaitos

Kesäkurpitsa kokonainen suikaloidaan tikuiksi ja höyrystetään.

Iso purkki herkkusieniä ja valkosipulin kynsiä maun mukaan, puolikas koskenlakija voimakas muutama siivu metvurstia pieninä paloina.

Sulatetaan paistinmannulla sekaisin ja lisätään kesäkurpitsat.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Punahattu60

Marianne590 sanoi...

Nami, kokeiluun menee :) \r\nPidän valkosipulistakin.

lauantai 17.08.2013 klo 17:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g451g77kcal1.8g11.3g2.7g0g
Herkkusieni, paistettu 226g226kcal5.7g0.9g21.6g4g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g141g395kcal26.8g0g31g0g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.8g0.1g0.4g
Metvursti kestomakkara11g43kcal2.3g0.8g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1692g1518kcal75.8g31.6g118.4g8.8g
Valittu annoskoko846g759kcal37.9g15.8g59.2g4.4g
Annoskoko puolitettuna423g380kcal19g7.9g29.6g2.2g
Arvot/100g100g90kcal4.5g1.9g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373562