Lihakeitto

Hirvenliha on haudutettu uunissa 2h suolalla ja pippurilla maustettu.

yksi lihaliemikuutio keitinveteen

kun perunat ja muut aineet alkavat olemaan kypsiä lisätään valmiiksi paloiteltu hirvenliha

tarkistetaan maku ja maustetaan tarvittaessa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tupu1983
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 50g38kcal0.9g7.7g0.1g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 70g53kcal1.3g10.8g0.1g0.7g
Keittojuurekset, apetit100g26kcal0.9g4.8g0.3g2.3g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 117g131kcal24.6g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1692g502kcal55.6g47.6g8g7.4g
Valittu annoskoko846g251kcal27.8g23.8g4g3.7g
Annoskoko puolitettuna423g126kcal13.9g11.9g2g1.9g
Arvot/100g100g30kcal3.3g2.8g0.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93600