Hirvipaisti

Sulata hirvenlihapala jääkaapissa, leikkele pieniksi kuutioiksi.

Pieni sipulit ja keitä vesi
laita uuni lämpiään 200 asteeseen.

Lado lihat ja sipulit ja mausteet uunivuokaan ja kaada kuuma vesi päälle, pistä uuniin ja anna olla siellä n. 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 4206g4727kcal888.7g0g126.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 3605g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g12g0.4kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 120g130kcal9.5g19.6g0.7g2.5g
Sipuli 481g145kcal6g23.1g1g8.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16920g10005kcal1808.4g85.4g256g21.4g
Valittu annoskoko8460g5003kcal904.2g42.7g128g10.7g
Annoskoko puolitettuna4230g2501kcal452.1g21.4g64g5.4g
Arvot/100g100g59kcal10.7g0.5g1.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449564