Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 3600g7032kcal672.8g0g486g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g1500g525kcal36g70.5g7.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1500g1275kcal15g52.5g105g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%1200g960kcal38.4g72g60g0g
Sipuli 660g200kcal8.3g31.7g1.3g11.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16920g19982kcal1541g453.4g1319.6g22.4g
Valittu annoskoko8460g9991kcal770.5g226.7g659.8g11.2g
Annoskoko puolitettuna4230g4996kcal385.3g113.4g329.9g5.6g
Arvot/100g100g118kcal9.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329