Kikherneitä tomaattikastikkeessa

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä curryn (tai punaisen currytahnan) ja inkiväärin(inkivääritahnan) kanssa.l
isää tomaattimurska, anna kiehua miedolla lämmöllä n.30 min. mausta suolalla ja pippurilla, hunajalla ja (balsami) viinietikalla.

Lisää lopuksi kikherneet ja anna hautua vielä hetki.

Hyvää tumman riisin kanssa ateriana tai lisäkkeenä, miksei myös vaikka pitaleivän välissä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 126g1113kcal0g0g125.9g0g
Sipuli (kuorittu)539g146kcal7g25.9g1.1g9.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g63g66kcal5g10.3g0.4g1.3g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)45g32kcal0.3g4.2g1.7g0g
Currytahna punainen (Pirkka)45g117kcal0.9g4.1g10.8g0g
Pirkka luomu tomaattimurska4495g1349kcal62.9g292.2g22.5g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 2697g3589kcal227.6g474.7g53.9g134.9g
Hunaja 180g594kcal0.9g145.3g0g0g
Viinietikka 270g56kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16920g14119kcal609.2g1916g432.6g290.8g
Valittu annoskoko8460g7059kcal304.6g958g216.3g145.4g
Annoskoko puolitettuna4230g3530kcal152.3g479g108.2g72.7g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.3g2.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85570