Lihakeitto

Hirvenliha on haudutettu uunissa 2h suolalla ja pippurilla maustettu.

yksi lihaliemikuutio keitinveteen

kun perunat ja muut aineet alkavat olemaan kypsiä lisätään valmiiksi paloiteltu hirvenliha

tarkistetaan maku ja maustetaan tarvittaessa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tupu1983
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 500g380kcal9.4g77.4g1g5g
Peruna, vanha, kuorittu 699g533kcal13.1g108.4g1.4g7g
Keittojuurekset, apetit999g260kcal9g48g3g23g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Vesi4996g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 1166g1310kcal246.3g0g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16920g5020kcal558.2g477.2g81.2g73.4g
Valittu annoskoko8460g2510kcal279.1g238.6g40.6g36.7g
Annoskoko puolitettuna4230g1255kcal139.6g119.3g20.3g18.4g
Arvot/100g100g30kcal3.3g2.8g0.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93600