Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 4000g2372kcal392.4g120g16g0g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1040g3640kcal124.8g738.4g21.8g31.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g80g320kcal0g79.2g0g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2640g3766kcal330g7.9g270.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16922g25717kcal1694.4g3249.6g616.8g62.4g
Valittu annoskoko8461g12859kcal847.2g1624.8g308.4g31.2g
Annoskoko puolitettuna4230g6429kcal423.6g812.4g154.2g15.6g
Arvot/100g100g152kcal10g19.2g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446104