Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton3200g21056kcal832g352g1888g64g
Canderel makeutusjauhe160g614kcal4.6g149g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 384g1420kcal71g42.2g83.3g116.7g
Kookoshiutale 560g3701kcal45.5g35.8g361.4g91.3g
Vesi, vesijohtovesi 960g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)3200g13728kcal2432g160g352g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16928g81039kcal6770.2g1478g5369.4g544g
Valittu annoskoko8464g40520kcal3385.1g739g2684.7g272g
Annoskoko puolitettuna4232g20260kcal1692.6g369.5g1342.4g136g
Arvot/100g100g479kcal40g8.7g31.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227892