Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 312g120kcal3.1g21.5g0.6g7.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha125g207kcal23.7g0g12.5g0g
Sipuli 31g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Basilika, kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu 38g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen156g52kcal5.2g7.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 27g91kcal1.6g20.1g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1695g1059kcal76.4g102.8g33.6g18.4g
Valittu annoskoko847g529kcal38.2g51.4g16.8g9.2g
Annoskoko puolitettuna424g265kcal19.1g25.7g8.4g4.6g
Arvot/100g100g63kcal4.5g6.1g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686