TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g250g338kcal55g0g12.5g0g
Tomaattimurska 250g74kcal1.4g13.3g0.5g4.8g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Paprika, punainen94g24kcal0.8g4.3g0.4g1.9g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 110g83kcal2g16.9g0.2g1.1g
Paprikajauhe 6.3g20kcal0.9g1.1g0.8g2.3g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g63g44kcal4.9g5.5g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1695g1419kcal131.6g88.2g54.4g22.6g
Valittu annoskoko848g710kcal65.8g44.1g27.2g11.3g
Annoskoko puolitettuna424g355kcal32.9g22.1g13.6g5.7g
Arvot/100g100g84kcal7.8g5.2g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447755