Curryinen Porkkana-Sipulisosekeitto

Kuori sipulit ja porkkanat ja lohko suurehkoiksi paloiksi.

Laita kattilaan öljy, jossa kuullotat vihannekset.

Kuullotuksen loppuvaiheessa lisää mukaan kuullottumaan curryä maun mukaan (riippuu voimakkuudesta mutta n 1 rkl).

Lisää kiehuva vesi ja hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi.

Käännä hellasta lämpö pois ja lisää paketillinen Koskenlaskijaa joukkoon palasina.

Odota n 5 min ja soseuta koko keitto.

Lisää Herbamarea tai fondia maun mukaan

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Omenainen12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2400g672kcal14.4g142.8g4.8g60g
Sipuli 2400g726kcal30g115.2g4.8g40.8g
Vesi, vesijohtovesi 3120g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl72g648kcal0g0g72g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g480g1344kcal91.2g0.1g105.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16944g6780kcal271.2g516.2g374.4g201.6g
Valittu annoskoko8472g3390kcal135.6g258.1g187.2g100.8g
Annoskoko puolitettuna4236g1695kcal67.8g129.1g93.6g50.4g
Arvot/100g100g40kcal1.6g3g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135255