Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen499g1407kcal54.4g242.4g33.9g15.5g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g170g678kcal9.3g7.5g67.8g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g180g695kcal26.9g5.4g62.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1696g5560kcal181.2g510.6g329.2g31g
Valittu annoskoko848g2780kcal90.6g255.3g164.6g15.5g
Annoskoko puolitettuna424g1390kcal45.3g127.7g82.3g7.8g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890