Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g646g613kcal129.1g0g11g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g75g195kcal2.3g3.4g20.3g0.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]128g431kcal15.3g0g47.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1697g2478kcal293.4g6.8g157g0.2g
Valittu annoskoko848g1239kcal146.7g3.4g78.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna424g620kcal73.4g1.7g39.3g0.1g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.4g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270