Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 113g340kcal20.2g54.6g1.1g12g
Porkkana 73g24kcal0.5g4.1g0.1g1.9g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 113g143kcal24.3g0g5.1g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g34g81kcal5g0.9g6.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1697g1212kcal101.8g125.6g25.4g30.2g
Valittu annoskoko848g606kcal50.9g62.8g12.7g15.1g
Annoskoko puolitettuna424g303kcal25.5g31.4g6.4g7.6g
Arvot/100g100g71kcal6g7.4g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456346