Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen4988g14067kcal543.7g2424.3g339.2g154.6g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g1696g6784kcal93.3g74.6g678.4g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g1796g6950kcal269.4g53.9g628.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16960g55601kcal1812.8g5105.6g3292.2g309.2g
Valittu annoskoko8480g27800kcal906.4g2552.8g1646.1g154.6g
Annoskoko puolitettuna4240g13900kcal453.2g1276.4g823.1g77.3g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890