Tomaattivuohenjuustokeitto Toivonvirta

1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia
6 kpl (500 g) tomaattia
1 pkt (100 g) vuohenmaitojuustoa
n. 1 dl ruokakermaa 4%
1/2 tl suolaa
mustapippuria
sokeria

Kiehauta kattilassa paseerattu tomaatti.

Lohko tomaatit, lisää keittoon ja anna kiehua noin 5 minuuttia niin, että tomaatit hieman kypsyvät.

Paloittele vuohenjuusto, lisää ne keittoon ja keitä vielä noin 5 minuuttia.

Viimeistele kermalla, suolalla ja mustapippurilla.

Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi.

Hienonna pinnalle tuoretta basilikaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Toivonvirta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g4000g1000kcal52g168g8g0g
Tomaatti 2880g656kcal16.1g99.4g8.6g40.3g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)800g480kcal8g36g32g0g
Vuohenjuusto (President, la buche legere), annos 100g800g1528kcal192g16g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16960g7328kcal536.2g638.8g257.2g80.6g
Valittu annoskoko8480g3664kcal268.1g319.4g128.6g40.3g
Annoskoko puolitettuna4240g1832kcal134.1g159.7g64.3g20.2g
Arvot/100g100g43kcal3.2g3.8g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338545