Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 3503g1349kcal30.1g273.6g5.6g62.7g
Vesi3503g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g1401g1737kcal44.8g57.4g147.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi77g216kcal6.9g5.4g17.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16968g6605kcal163.6g672.8g340.8g125.6g
Valittu annoskoko8484g3303kcal81.8g336.4g170.4g62.8g
Annoskoko puolitettuna4242g1651kcal40.9g168.2g85.2g31.4g
Arvot/100g100g39kcal1g4g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152153