Bratwurs keitto (karpisti)

Keitä vesi kiehuvaksi.

Lisää laakerinlehti (2 kpl), maustepipputi (8-12 kpl), kuivattu timjami (1 tl) ja suola (1 tl) sekä keittojuurekset.

Keitä noin 3 min ja lisää Bratwurs pienittynä.

Keitä vielä 5 - 10 min tai kunnes juurekset ovat kypsyneet.

Ei Karppaajat voit huomioida keittämällä eri kattilassa pari perunaa pienittynä ja lisäämällä ne keittoon Karppaajien otettua oman annoksensa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 606 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fränkische bratwurst (Dulano), annos 59g1634g4821kcal228.8g16.3g424.9g9.8g
Isot keittojuurekset rainbow (Rainbow), annos 450g2101g546kcal23.1g65.1g4.2g0g
Maustepippuri, annos 1g56g1.7kcal0g0g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 4669g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16968g10738kcal503.8g162.8g859.4g19.6g
Valittu annoskoko8484g5369kcal251.9g81.4g429.7g9.8g
Annoskoko puolitettuna4242g2685kcal126g40.7g214.9g4.9g
Arvot/100g100g63kcal3g1g5.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365421