Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto2805g5329kcal218.8g95.4g448.7g0g
Katkarapu, rainbow3506g3506kcal806.3g0g31.6g0g
Suola, annos 3g70g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g2104g2209kcal73.6g424.9g21g42.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16968g22086kcal2197.4g1040.6g1002.6g84.2g
Valittu annoskoko8484g11043kcal1098.7g520.3g501.3g42.1g
Annoskoko puolitettuna4242g5522kcal549.4g260.2g250.7g21.1g
Arvot/100g100g130kcal13g6.1g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387265