Kanakeitto

6 perunaa (500 g)
4 porkkanaa (300 g)
1 sipuli (50 g)
8 dl vettä
250 g kanan filesuikaleita, marinoimaton
kanaliemikuutio (10 g)
1 tl pippuria
2 dl ruokakermaa 10%
currya
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)

Laita vesi kiehumaan kattilaan, kanaliemikuutio sekaan.

Ruskista kananliha pannulla 5 minuuttia.

Paloittele perunat ja porkkanat sekä sipuli.

Laita kattilaan kanan kanssa.

Lisää currya.

Keitä puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 708 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2000g1515kcal37.4g308.4g4g20g
Porkkana, keskikokoinen 65g1200g336kcal7.2g71.4g2.4g30g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Vesi, vesijohtovesi 3200g0kcal0g0g0g0g
Kariniemen kananpojan Maustamattomia fileesuikaleita, annos 450g1000g1100kcal230g0g18g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)40g104kcal5.2g4.8g7.2g0.2g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g40g360kcal0g0g40g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%800g960kcal23.2g36g80g0g
Curryjauhe (-), annos 5g4g13kcal0.4g2g0.4g0.4g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16984g8929kcal613.8g870.6g305.4g112.2g
Valittu annoskoko8492g4465kcal306.9g435.3g152.7g56.1g
Annoskoko puolitettuna4246g2232kcal153.5g217.7g76.4g28.1g
Arvot/100g100g53kcal3.6g5.1g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435711