Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g4795g8151kcal911g0g479.5g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g36g124kcal3.6g27.3g0.9g0g
Katkarapu 2397g1640kcal346.2g0g26.4g0g
Pekoni, paistettu 1199g6173kcal197.1g0g607.6g0g
Mustapippuri 24g67kcal2.6g9.2g0.8g6.4g
Timjami 10g27kcal0.9g2.6g0.7g3.5g
Chili mausteseos, Old El Paso36g101kcal2.9g17.6g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16992g32565kcal2928.6g113.4g2236.2g19.8g
Valittu annoskoko8496g16283kcal1464.3g56.7g1118.1g9.9g
Annoskoko puolitettuna4248g8141kcal732.2g28.4g559.1g5g
Arvot/100g100g192kcal17.2g0.7g13.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197313