Täytetty paprika

Puolita paprikat ja siivoa sisustat.

Laita paprikat uunivuokaan.

Paista jauheliha ja mausta se mieleiseksi.

Kaada joukkoon kerma ja lisää koskenlaskija ja valkosipulituorejuusto.

Keitä hetki, että juusto sulaa.

Jaa täyte paprikoihin ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista 225 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Tiuku2002
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 4533g1327kcal42.6g204g18.1g86.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2402g3987kcal456.3g0g240.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g180g504kcal34.2g0.1g39.6g0g
Viola vahva valkosipuli tuorejuusto 10 g180g288kcal14.4g7.2g23.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%600g961kcal16.2g16.2g90.1g0g
Oltermanni 17%600g1621kcal180.1g0g102.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16992g17376kcal1487.6g455g1027g172.2g
Valittu annoskoko8496g8688kcal743.8g227.5g513.5g86.1g
Annoskoko puolitettuna4248g4344kcal371.9g113.8g256.8g43.1g
Arvot/100g100g102kcal8.8g2.7g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204235