Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g2634g5267kcal526.7g0g342.4g0g
Oliiviöljy 45g399kcal0g0g45.1g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)81g552kcal0.8g0.8g60.9g0g
Perunasipulisekoitus 500g1317g895kcal21.1g196.2g1.3g0g
Suolapähkinä 36g215kcal9g3.6g18g2.7g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow4284g1714kcal90g291.3g17.1g128.5g
Lihaliemikuutio Maggi99g278kcal8.9g6.9g22.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16992g18640kcal1313g997.6g1015.2g262.6g
Valittu annoskoko8496g9320kcal656.5g498.8g507.6g131.3g
Annoskoko puolitettuna4248g4660kcal328.3g249.4g253.8g65.7g
Arvot/100g100g110kcal7.7g5.9g6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722