Pain au chocolat suklaapullat

Halkaise lehtitaikinalevyt puoliksi.

Kaulitse niitä hieman pituussuunnassa.

Aseta pilko taloussuklaa niin, että sinulla on lopulta puolikkaita suklaapaloja.

Yhden suorakaiteen muotoisen takinalevyn päälle tulee yhteensä 2 palaa suklaata.

Taikinalevy suklaineen näyttää jotakuinkin tältä [i i]. Rullaa levyä molemmista laidoista keskelle.

Nipistele rullatut osat yhteen, jotta leivos ei aukea uunissa kohotessaan.

Aseta leivokset pellille tasainen puoli ylöspäin.

Lopputulos näyttää jotakuinkin tältä: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Elnia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka lehtitaikinalevyt 500 g6026g21391kcal391.7g1928.2g1385.9g108.5g
Taloussuklaa, Fazer1808g9309kcal70.5g1012.3g542.3g95.8g
Kananmuna kuoreton 663g946kcal82.9g2g67.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16992g63291kcal1090.2g5885g3992.2g408.6g
Valittu annoskoko8496g31646kcal545.1g2942.5g1996.1g204.3g
Annoskoko puolitettuna4248g15823kcal272.6g1471.3g998.1g102.2g
Arvot/100g100g373kcal6.4g34.6g23.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305745