Hunajaporkkanat, Maidoton, Gluteeniton

500 g porkkanoita
3 rkl Keiju kasvirasvaa (maidoton)
suolaa
2 rkl hunajaa

Pese ja kuori porkkanat.

Leikkaa ne vinottain n. sentin paksuiksi viipaleiksi.

Sulata Keiju paistokasarissa.

Lisää porkkanat ja hyppysellinen ruususuolaa.

Kuullota keskilämmöllä n. 10 minuuttia.

Valuta porkkanoille hunaja.

Anna porkkanoitten hetki karamellisoitua hiukan kuumemmalla levyllä.

Siirrä hunajaporkkanat broilerirullien viereen uuniin vielä 10 minuutiksi.

Herkuttele.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, raaka , annos 100g7231g2386kcal43.4g404.9g14.5g180.8g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)651g4100kcal0g0g455.5g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 579g1911kcal2.9g467.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16992g16793kcal92.6g1744.6g940g361.6g
Valittu annoskoko8496g8397kcal46.3g872.3g470g180.8g
Annoskoko puolitettuna4248g4198kcal23.2g436.2g235g90.4g
Arvot/100g100g99kcal0.5g10.3g5.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402498