Jaahelihakeitto

Keitä porkkanoita pienessä määrässä vettä, jossa on mustapippurit.

Lisää perunat, kun porkkanat on vielä puoliraakoja.

Lisää sekaan kasvisliemikuutio.

Kuullota sipuli pannulla ja lisää se keittoon.

Ruskista jauheliha, lisää lihaliemikuutio.

Lisää liha keittoon kun perunat ei ole ihan kypsiä vielä.

Kiehauta ja lisää mausteeksi maun mukaan yrttisuolaa ja rouhittua mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Dille85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2403g3990kcal456.6g0g240.3g0g
Porkkana 1803g589kcal11.2g100.2g3.6g46g
Peruna, vanha, kuorittu 3605g2745kcal67.8g558.8g7.2g36.1g
Sipuli (kuorittu)541g146kcal7g26g1.1g9.2g
Lihaliemikuutio Maggi60g168kcal5.4g4.2g13.8g0.1g
Kasvisliemikuutio 66g201kcal6.3g8.9g15.5g1.1g
Mustapippuri 18g50kcal2g6.9g0.6g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16992g15779kcal1112.6g1410g564.2g194.6g
Valittu annoskoko8496g7889kcal556.3g705g282.1g97.3g
Annoskoko puolitettuna4248g3945kcal278.2g352.5g141.1g48.7g
Arvot/100g100g93kcal6.5g8.3g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98957