Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)3.2g0.3kcal0g0g0g2.7g
Ruisjauho Pirkka25g77kcal2.5g15.4g0.5g3.8g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)14g44kcal1.9g7.9g0.4g1.7g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g4.2g5.9kcal0.6g0.6g0.1g2g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g1.2g4.2kcal0.5g0.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g268kcal11g50g2.2g20.4g
Valittu annoskoko85g134kcal5.5g25g1.1g10.2g
Annoskoko puolitettuna43g67kcal2.8g12.5g0.6g5.1g
Arvot/100g100g157kcal6.5g29.4g1.3g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116040