Porkkanasosekeitto

Paloittele porkkanat ja sipulit ja keitä ne kypsäksi kasvisliemivedessä.

Kaada liemi talteen ja soseuta porkkanat ja sipulit soseeksi.

Lisää ruokakerma ja lientä tarpeen mukaan.

Mausta rakuunalla tai basilikalla, kiehauta keitto vielä kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Caristaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g39g11kcal0.2g2.3g0.1g1g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.4g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)3.9g3.3kcal0g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g32kcal0.4g5.4g0.8g2g
Valittu annoskoko85g16kcal0.2g2.7g0.4g1g
Annoskoko puolitettuna43g8kcal0.1g1.4g0.2g0.5g
Arvot/100g100g19kcal0.2g3.2g0.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117864