Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g16g44kcal0.7g4.9g2.4g0.9g
Purjosipuli 13g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Sipulikuutiot rainbow13g1.2kcal0.2g0.2g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]19g62kcal5.1g0g4.5g0g
Kananmuna kuoreton13g18kcal1.5g0g1.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%13g20kcal0.3g0.3g1.9g0g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g298kcal16.2g11.6g20g2.4g
Valittu annoskoko85g149kcal8.1g5.8g10g1.2g
Annoskoko puolitettuna43g74kcal4.1g2.9g5g0.6g
Arvot/100g100g175kcal9.5g6.8g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152574