Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g17g58kcal2.1g11.6g0.3g0.5g
Paistijauheliha 10%17g28kcal3.3g0g1.7g0g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.3g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%6.2g11kcal0.4g0.1g0.9g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.9g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g206kcal12g24.6g6.2g1.6g
Valittu annoskoko85g103kcal6g12.3g3.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna43g52kcal3g6.2g1.6g0.4g
Arvot/100g100g121kcal7.1g14.5g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145